A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Поліцейські офіцери Плужненської громади розшукали 76-річного пенсіонера, який дві доби блукав лісом

Дата: 05.05.2022 19:39
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Поліцейські офіцери Плужненської територіальної громади розшукали 76-річного Андрія Ілліча з Ізяславщини, який дві доби блукав лісом за 7 кілометрів від села Сивір.

– До нас звернулась дочка дідуся і повідомила про його зникнення. Поліцейські «прочесали» добрячий шмат території, щоб розшукати пенсіонера, – розповідають правоохоронці.

Зокрема поліцейські розповіли, що ввечері 2 травня дідусь вирушив на околицю села, де його застали сутінки, він втратив орієнтацію у просторі, зайшов у ліс та заблукав. Там він провів майже дві доби. Його дочка, яка проживає в місті, не могла додзвонитися, тому приїхавши виявила, що батька немає вдома, та відразу звернулася до правоохоронців.

– Поліцейські офіцери громади Плужненської ТГ Олег Ткачук та Михайло Гончарук вдома, добре знаючи місцевість, об’їхали навколишній ліс. За 7 кілометрів від села розшукали зниклого, – коментують у поліції.

Окрім спраги, голоду та втоми дідусь більше ні на що не скаржився. На службовому авто поліцейські відвезли пенсіонера додому. Там на нього чекала донька.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь