A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

УВІЙТИ ПРО МІНІСТЕРСТВО ПРЕС-ЦЕНТР НОРМАТИВНА БАЗА ОРГАНІЗАЦІЯМ ГРОМАДЯНАМ Е-СЕРВІСИ Е-ДАНІ ПОЧУЙ МЕНЕ ПРАЦЮЙ ВІЛЬНО! logo ГОЛОВНАПЕНСІЇСПРАВЕДЛИВІСТЬ В ІНДЕКСАЦІЇ ПЕНСІЙ ВІДНОВЛЕНО НА ЗАКОНОДАВЧОМУ РІВНІ - МАРИНА ЛАЗЕБНА Справедливість в індексації

Дата: 29.04.2022 22:05
Кількість переглядів: 285

Міністерство соціальної політики вітає підписання Володимиром Зеленським, Президентом України Закону щодо удосконалення пенсійного законодавства, розробленого Мінсоцполітики.
«Сьогодні Президент підписав Закон, який забезпечує щорічну індексацію пенсій для всіх категорій пенсіонерів з урахуванням показників інфляції та росту середньої заробітної плати. Також повертається дата щорічної індексації - 1 березня. Вона тепер зафіксована в законі, і не буде коригуватись щороку вручну політиками.
Цей закон про справедливість, бо він поширює єдині правила індексації на всі пенсії.
З урахуванням проблем, з якими люди передпенсійного віку зіштовхуються при працевлаштуванні, закон дозволяє достроково призначати пенсії, за півтора роки до досягнення пенсійного віку, тим людям, у яких є повний страховий стаж, і трудовий договір з якими розірвано у зв’язку зі скороченням штату, ліквідацією підприємства.
А ще відтепер достроково призначатимуться пенсії матерям і батькам дітей, хворих на тяжкі, рідкісні захворювання, яким не встановлено інвалідність», - прокоментувала Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь