A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

З початку війни профінансовано лікарняних та допомог по вагітності та пологах на суму майже 88 мільйонів гривень

Дата: 27.04.2022 08:15
Кількість переглядів: 234

Попри умови воєнного стану фахівці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області та його відділень продовжують працювати та виконувати свої функції у штатному режимі задля здійснення усіх страхових виплат і допомог.
Начальник управління виконавчої дирекції Фонду в Хмельницькій області Сергій Кіндзерський зазначає: «З початку війни управлінням профінансовано витрат, пов’язаних з наданням матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів Фонду соціального страхування України на суму майже 88 мільйонів гривень. За цей період допомоги по тимчасовій втраті працездатності, по вагітності та пологах отримали понад 20 тисяч працюючих подолян та вимушених переселенців, які тимчасово перемістились на територію області. Як тільки кошти надходять на рахунок управління, вони одразу направляються на фінансування матеріального забезпечення а також страхових виплат в разі нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання».

Станом на 26.04.2022 управлінням у повному обсязі профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 17 березня 2022 року. На зазначені статті витрат направлено 170,192 млн гривень. Зокрема, профінансовано допомоги:

– по тимчасовій непрацездатності – 138,525 млн гривень;

– у зв’язку з вагітністю та пологами – 31,38 млн гривень;

– на поховання – 0,287 млн гривень.

Зазначимо, саме від дати подання заяви-розрахунку залежить дата фінансування лікарняних і декретних виплат. Слідкувати за станом виплат від Фонду соціального страхування України застраховані особи можуть у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund за тегами #фінансування_оперативно і #фінансування_страхувальників.

Працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхній лікарняний та подати за ним заяву-розрахунок через бойові дії за місцем їх розташування, можуть звернутись до будь-якого зручного відділення Фонду для отримання виплат напряму. Детальніше за посиланням http://www.fssu.gov.ua/fse/control/main/uk/publish/article/981104. Напряму працівнику може бути нарахована допомога по вагітності та пологах, допомога по тимчасовій втраті працездатності та допомога на поховання. Застраховані особи, що тимчасово проживають в області, мають звернутись до будь-якого зручного відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Хмельницькій області – за місцем тимчасового перебування внаслідок евакуації, за місцем реєстрації тощо.

Телефон гарячої лінії управління виконавчої дирекції Фонду в Хмельницькій області а також адреси та контакти його відділень можна знайти за посиланням: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/khm/uk/publish/article/110919.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь