A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

07 квітня 2022 року у відділі освіти, культури, молоді та спорту Плужненської сільської ради відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 13.04.2022 10:36
Кількість переглядів: 212

07 квітня 2022 року у відділі освіти, культури, молоді та спорту Плужненської сільської ради відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня.  Відповідно до графіка. Плану роботи атестаційної комісії, на порядку денному розглядалися  2 питання:
1. Про атестацію педагогів закладів загальної середньої освіти нашої громади для присвоєння/підтвердження кваліфікаційної категорії/педагогічного звання Таміли КУЧЕРУК, Алли АРСЕНЮК, Наталії ГОНГАЛО, Аліни ПАНАСЮК, Лариси КАРЧЕВСЬКОЇ, Людмили КАЧУР, Світлани ШТУНДЕР.
2. Про атестацію на відповідність займаній посаді керівників закладів освіти Лариси КАРЧЕВСЬКОЇ, Світлани БАЛАБЕЙ, Лілії ДЕНИСЮК, Лесі ЗАГУРСЬКОЇ
та тарифним розрядам бібліотекарів Тетяни ЧМЕРУК, Світлани ЮВКОВЕЦЬКОЇ.
Презентували атестуючих керівники закладів освіти, їх заступники, члени атестаційної комісії ІІ рівня. До слова запросили і педагогів.
Голова атестаційної комісії Тетяна НАЗАРКОВА проаналізувала професійну діяльність  керівників закладів освіти/заступників, їх володіння теорією і практикою управління сучасною українською школою, компетентність в питаннях педагогіки та психології навчання і виховання здобувачів освіти, володіння нормативними документами, що регламентують роботу керівника. Голова запропонувала членам атестаційної комісії ІІ рівня атестувати керівників та їх заступників на відповідність займаній посаді.
Засідання відбулося відповідно до порядку денного із дотриманням регламенту проведення. Кожен із членів атестаційної комісії висловив свою думку щодо діяльності педагогів, керівників/заступників, бібліотекарів закладів освіти Плужненської сільської ради. 
В процесі голосування було прийняте рішення про відповідність займаним посадам, присвоєння кваліфікаційної категорій та педагогічних звань, відповідності раніше присвоєними кваліфікаційним категоріям та педзванням та тарифним розрядам. 


                                       Заступник голови атестаційної комісії
                                        Галина ДАНИЛЕНКО


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь