A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Село, яке вирішило нагодувати воїнів ЗСУ.

Дата: 03.04.2022 19:50
Кількість переглядів: 966

На Плужненщині у М’якотах об’єдналось усе село, щоб допомогти українським військовим. Небайдужі жителі села (заядлі рибалки) надали безкоштовно  риболовні сітки, працівники швейної майстерні м. Нетішина – відрізки тканин - як результат — 18 маскувальних сіток, які відправили на блокпости та у військові частини, повідомляє директор М’якотівського ліцею Балабей С.М. У  плетінні  сіток  прийняли участь небайдужі жителі села, працівники Мякотівського ліцею та ЗДО «Сонечко».
Спільно з Плужненським благодійним центром працівники ліцею та садочка, небайдужі жителі  на кухні установ готують готову їжу: печуть печиво, готують рисовики, котлети, пиріжки з різними начинками для наших воїнів та людей, які залишаються у місцях проведення військових дій. Необхідні продукти для приготування приносять самі ж працівники та жителі села. До збору коштів для закупки необхідних продуктів для приготування страв приєдналися батьки та учні ліцею, надав допомогу (мука) підприємець с. Плужне Данканич І.М.
Також небайдужі жительки с. Дертка  приготували для захисників різноманітних  смаколиків.
Волонтери благодійного центру формують у с.Плужне машину з гумдопомогою а перевізники (Яцюк В., Яцюк С., Яцюк Л., Яцюк М.) доставляють безпосередньо у такі міста як Охтирка, Херсон, Буча, Ірпінь, Гостомель, Харківти у дитячу лікарню Охматдит. 

Волонтер Качур Я.М. доставляв продукти до м. Шепетівка та м.Дубно.
Такі добрі справи вкотре підтверджують, що жителі Старостинського округ №3 Плужненської сільської ради готові робити все необхідне, аби допомагати Збройним Силам України боронити рідну землю та повернутися додому з Перемогою.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь