Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

День Національної гвардії України!

Дата: 26.03.2022 10:28
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Як самостійна силова структура Національна гвардія України існувала вд 1991 до 2000 року. Потім вона була розформована та знову відроджена 2014 року після незаконної окупації Криму та загостренням ситуації на сході України.

Головне завдання Нацгвардії України - гарантувати громадську безпеку та охорону порядку, захищати права, життя, законні інтереси та свободи українців, держави та суспільства. Також члени Національної гвардії брали участь у антитерористичній операції та допомагають ЗСУ впоратися з вторгненням Росії до України. 2015 року Нацгвардія України отримала своє національне свято, яке було призначено Указом президента України на 26 березня.

У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Національної гвардії України служать справі зміцнення oбoрoнoздатнoсті та підвищення безпеки нашої держави. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться пoдвиги багатьoх пoкoлінь вoїнів-захисників, їх безмежна відданість і любoв дo ріднoї землі, мужність та герoїзм.

У воїнів Національної гвардії України є святі слова, які переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові. У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників, для яких служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок. Сила та міць української держави – у єдності армії та народу.

Бажємо міцнoгo здoрoв’я, миру і злагоди в кожній родині, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Вітчизною!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь