A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ТЕРМІНОВО ЗАГАЛЬНА МОБІЛІЗАЦІЯ

Дата: 22.03.2022 18:01
Кількість переглядів: 310

До уваги громадськості!

Відповідно до Законів України “Про військовий обов'язок і військову службу” та “Мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 69/2022 “Про загальну мобілізацію”, наказу військового комісара Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 24 лютого 2022 року № 9, наказу військового комісара Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 24 лютого 2022 року № 1 “Про проведення мобілізації” керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів усіх форм власності, житлово-експлуатаційних організацій та домовласників зобов’язані організувати і забезпечити в установленому порядку чергове оповіщення військовозобов’язаних. 
Військовозобов’язаним, які не отримали мобілізаційних розпоряджень, персональних повісток щодо їх виклику до третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прибути в найкоротший термін до вищезгаданого відділу. При собі мати військовий квиток, обліково-послужну картку. Крім того, доводимо до відома, що зміна місця проживання військовозобов’язаним без дозволу начальника третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки забороняється.
Підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності незалежно від їх підпорядкування, громадянам, які є постачальниками транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань, забезпечити доставку та передачу транспортних засобів і техніки у терміни, в обсягах та за адресами, визначними у зведених (часткових) нарядах на поставку техніки під час мобілізації. 
Громадяни, які ухиляються від призову на військову службу під час мобілізації, в особливий період і не з’являються за викликом до третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.
Керівники підприємств, установ і організацій незалежно від підпорядкування та форм власності за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію несуть відповідальність згідно із законодавством.
За додатковою інформацією звертатись до третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що знаходиться за адресою: м.Ізяслав, вул.Онищука, буд. 3. Контакти для довідок: (03852) 4-00-15.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь