A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

14 березня на сайті Хмельницької обласної військової адміністрації з'явився новий наказ щодо заборони торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі. Він упорядкував питання із слабоалькогольними напоями

Дата: 16.03.2022 16:25
Кількість переглядів: 168

Згідно з документом, оприлюдненим на сайті ОВА (ОДА), заборонено з 00 години 00 хвилин 1 березня 2022 року і до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки на території області, торгівлю алкогольними напоями (крім пива та слабоалкогольних напоїв) та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів).

Попередній антиалкогольний наказ від 28 лютого визнано таким, що втратив чинність. У ньому не було визначено винятків щодо напоїв і речовин з вмістом спирту.

Нагадаємо, що вчора Верховною Радою затверджено указ Президента, яким передбачено продовження дії воєнного стану в Україні з 26 березня 2022 року строком на 30 діб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь