A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Віталій МАРТИНЮК - сільський голова привітав захисників із Днем Українського добровольця

Дата: 14.03.2022 11:08
Кількість переглядів: 272

Відзначення Дня Українського добровольця саме 14 березня обрано не випадково. Саме цього дня 2014 року з Майдану Незалежності в місті Києві, одразу ж після завершення буремних подій, пов’язаних з Революцією Гідності, на тренувальну базу в Нових Петрівцях відправилися перші добровольці, де почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність України.
Рішення про відзначення цього дня було прийнято Постановою Верховної Ради України від 17 січня 2017 року № 1822 «Про встановлення Дня українського добровольця». Це було зроблено з метою зміцнення патріотичного духу в суспільстві, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань. В цей день українці вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.
Сьогодні українські добровольці, так само як у 2014 році пліч-о-пліч з Збройними силами України вчергове встали на захист нашої держави, коли ворог прийшов на нашу землю.
Вітаємо з цим днем УСІХ ДОБРОВОЛЬЦІВ, людей з гарячими та хоробрими серцями, високим почуттям обов’язку задля захисту своєї Вітчизни від ворога. Дякуємо добровольцям за їх подвиг, готовність віддати своє життя заради незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Хочемо побажати їм у цей день міцного здоров’я, витримки, мужності та віри у ПЕРЕМОГУ. Нехай Господь Бог береже вас від ворожої кулі.
Схиляємо у скорботі свої голови в пам’ять про тих добровольців та воїнів, які полягли на полі бою й не повернуться додому, до рідних домівок, до своїх батьків, матерів, коханих та дітей. Вони рятують нашу батьківщину від ворога, дають можливість нашій державі рухатись по шляху інтегрування в Європейську спільноту.

Вічна слава героям, які полягли за Україну!  Герої не вмирають!

Подвиг українських добровольців житиме у віках.
 

З повагою 

Плужненський сільський голова - Віталій МАРТИНЮК.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь