A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

10 лютого в приміщенні старостинського округу №1 було проведено засідання круглого столу за ініціативи Служби у справах дітей.

Дата: 10.02.2022 15:45
Кількість переглядів: 342

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

10 лютого в приміщенні старостинського округу №1 було проведено засідання круглого столу за ініціативи Служби у справах дітей.
В засіданні взяли участь поліцейські офіцери громади Ткачук О.М. та Гончарук М.Р., спеціаліст Відділу ССД Холондович Т.В., начальник Відділу ССД Єпіфанова Т.М.
Розглядались питання цільового використання державної допомоги при народженні (усиновленні) дітей, про результати соціальної роботи, обізнаність соціальних працівників в оформленні всіх видів державної допомоги, субсидій.
Особлива увага була приділена темі домашнього насильства та насильства за ознакою статі.
Цю болючу тему в доступній формі висвітлили поліцейські офіцери громади, які навели безліч прикладів, коли потрібно звертатись до поліції, ознайомили присутніх з видами домашнього насильства та чітко пояснили алгоритм дій, яких повинні дотримуватись постраждалі від домашнього насильства, куди звертатись та де отримати ту чи іншу допомогу.
На засідання круглого столу були запрошені родини, які опинились в складних життєвих обставинах, багатодітні та малозабезпечені родини, одинокі матері.
Зустріч була цікавою та змістовною, всі присутні обмінювались інформацією, вирішували питання, які виникали під час засідання.
Зустрічі такого плану набирають оборотів, тому наступна зупинка буде в старостинського окрузі №2 с.Шекеринці, бо є потреба подібних зустрічей у зв'язку із збільшенням кількості випадків домашнього насильства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь