Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

І знову зустрічі!

Дата: 04.02.2022 13:28
Кількість переглядів: 351

І знову зустрічі!


03 лютого 2022 року з 10.00 години ранку до 13.00 відбулися засідання методичних об?єднань учителів закладів освіти нашої громади у двох циклах: природничий напрям (голова Лілія ДЕНИСЮК, М?якотівський ліцей); вчителі  фізичної культури (голова Олексій ЗАВАЛЬНЮК, Кунівський ліцей).
Першими розпочали свою роботу вчителі природничого циклу. Голова МО проаналізувала роботу за І семестр, оцінила завзятість учителів, вказала основні напрями роботи на уроках біології, географії, природознавства, екології, хімії. Це і розвиток інтелектуального розвитку учнів, їх самореалізація в освітньому просторі, формувальне та дієве відношення до збереження навколишнього середовища. 
Активними були учителі в обговоренні особливостей проведення дистанційних уроків, з використанням різних інтерактивних платформ.  Цікаво про свій метод роботи розповіла Лариса КОВАЛЬЧУК (Кунівський ліцей).
Щодо впровадження інноваційних методів та форм у навчальний процес «Я роблю це так», поділилися власним  досвідом  Сергій ПАСКА (філія Шекеринецька гімназія), Євгенія ЗАВАЛЬНЮК (Кунівський ліцей), Зоя ТАТАРЕНКО (Борисівський ліцей). Людмила ПАНАСЮК (Плужненський ліцей) розповіла про організацію підготовки учнів 11 класу до ЗНО 2021/2022н.р. з біології. Лілія ДЕНИСЮК представила для обговорення освітні новини – інтерактивні підручники з діаграмами, пояснювальними текстами, моделями тощо.
Роботу методичного об?єднання вчителів фізкультури розпочав голова МО. Олексій ЗАВАЛЬНЮК проаналізував про теперішній стан навчально-виховного процесу в закладах освіти, коли вирує  пандемія. 
Цікавим був виступ Наталії ОМЕЛЯНЧУК (М?якотівський ліцей) щодо компетентісного підходу   на уроках фізичної культури.
З власного досвіду роботи Володимир ХЕЛЕНЮК (Борисівський ліцей), Олександр РУДЮК (філія Шекеринецька гімназія) розповіли про впровадження дистанційних технологій на уроках фізичної культури. Кожному з них було чим поділитися з колегами.
До розмови долучився інструктор з фізичного виховання 
Володимир МАЛЕНЮК, який працює за Програмою розвитку фізичної культури та спорту Плужненської сільської ради. Він висловив свої погляди на формування змісту навчання  і  поділився досвідом та методикою проведення тренувальних  занять  з юнаками та дівчатами по баскетболу, волейболу, футболу тощо.
На обох засіданнях був жвавим полілог з питання: Концепція НУШ: переваги та недоліки.
Учителі визначилися одностайно в тому, що продовжуватимуть роботу з пізнавальних інтересів кожного учня та активної їх участі в олімпіадах, конкурсах, в МАН та різних проєктах.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь