A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

02 лютого 2022 року відбулися 2 засідання методичних об'єднань закладів загальної середньої освіти громади

Дата: 02.02.2022 20:42
Кількість переглядів: 362

02 лютого 2022 року з 10.00 ранку по 13.00 відбулися 2 засідання методичних об'єднань закладів загальної середньої освіти нашої громади: вчителі суспільно-гуманітарного напряму  (голова Наталія ЛИСАК)  та фізико-математичного напряму (голова  Микола МАШАЛЮК).
Відповідно до плану роботи, на засіданні вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, історії та іноземної мови голова МО проаналізувала для обговорення роботу об'єднання вчителів за І семестр, результати Всеукраїнських олімпіад та конкурсів.
Цікавими і насиченими стали виступи з різних методичних питань та власного досвіду вчителя історії Кунівського ліцею Тетяни ЯРМОЛЕНКО  «Авторська педагогічна кухня», вчителя української мови та літератури М'якотівського ліцею Алли ПІДГУРНОЇ «Професійна мобільність», вчителя зарубіжної літератури Борисівського ліцею Наталії ЛИСАК «Готуємося до зустрічі з нушенятами». 
На завершення голова МО представила освітні новини і закликала колег активізуватися і представляти на обласному, Всеукраїнському рівнях  не лише роботи учнів але й власний педагогічний досвід.
Засідання  методичного об'єднання вчителів математики, фізики та інформатики розпочав головуючий Микола МАШАЛЮК, аналізуючи роботу  МО  у  І семестрі та представлення теми: «Використання інформаційно-комп'ютерних технологій в практиці сучасного педагога при формуванні предметних компетентностей учнів».
Вчитель М'якотівського ліцею Петро ГЕРАСІМЧУК поділився власним досвідом про вплив інноваційних технологій на особистість учнів; вчитель Кунівського ліцею Максим ВИШНЯК розповів про свою роботу з обдарованими учнями з використанням  ІКТ.
Обговорюючи  питання,  вчителі давали пропозиції щодо планування роботи до наступного засідання з вирішення різних проблемних питань. 
Микола МАШАЛЮК – голова МО, вчитель інформатики Плужненського ліцею підсумував роботу засідання цікавою презентацією «Використання мобільних технологій у процесі навчання».
Загалом, зустрічі  були  творчими і плідними для вчителів закладів освіти нашої громади. А це, є передумовою навчатися, долати труднощі, творити і працювати над собою задля своїх вихованців.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь