A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У громадах працюють 586 центрів надання соціальних послуг та 262 центри соціальних служб

Дата: 27.01.2022 13:40
Кількість переглядів: 334

У громадах працюють 586 центрів надання соціальних послуг та 262 центри соціальних служб

27.01.2022. На початок 2022 року у територіальних громадах працюють 586 центрів надання соціальних послуг та 262 центри соціальних служб. Загалом у них працюють близько чотирьох тисяч фахівців з соціальної роботи.
Для постраждалих від домашнього насильства у громадах сформовано 275 нових служб, а служби у справах дітей створили 99% громад. 
Одним з важливих результатів розбудови соціальної інфраструктури у минулому році є підключення майже всіх громад до програмного комплексу “Соціальна громада”, що значно спрощує та прискорює отримання соціальних послуг та процес обробки звернень.  
Надання комплексної допомоги, яка складається з грошових виплат та соціальних послуг, за місцем проживання громадян залишається головним вектором соціальної політики держави. Розбудова інфраструктури соціального захисту населення у громадах дозволить робити допомогу держави адресною та ефективною.
Довідка.
«Модернізація системи соціальної підтримки населення України» – проект, який реалізує Міністерство соціальної політики України за підтримки Світового банку. Мета проекту – сприяння успішному здійсненню соціальних реформ, спрямованих на зменшення бідності та підвищення соціального захисту найуразливіших груп населення.
У рамках проекту удосконалюються процеси надання соціальної допомоги, покращується адміністрування соціальних виплат і послуг, стимулюється розвиток сімейних форм виховання та соціальна підтримка дітей-сиріт і сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.
Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies є консультантом Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».
У 2016-2019 роках команда Агентства займалася реалізацією проекту «Рука допомоги».
Більше інформації щодо Проекту на сайті: https://www.msp.gov.ua/timeline/Proekt-Modernizaciya-sistemi-socialnoi-pidtrimki-naselennya-Ukraini-.html 
та в Facebook: https://www.facebook.com/modernization.msp 

Контактна особа – Богдан Павленко, PR-менеджер Агентства стратегічних рішень ShiStrategies.
Тел.: 0988769956 
E-mail: media@strategi.com.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь