A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У січні-лютому відбудуться  засідання методичних об'єднань учителів закладів освіти Плужненської сільської ради   різних напрямів

Дата: 20.01.2022 12:29
Кількість переглядів: 250

Відділ освіти, культури, молоді та спорту інформує про те, що у січні-лютому відбудуться  засідання методичних об'єднань учителів закладів освіти Плужненської сільської ради   різних напрямів.
Сторінку зустрічей 12 січня 2022 року відкрило методичне об'єднання вчителів початкової ланки під керівництвом голови методичної ради відділу освіти Г.Даниленко та голови методичного об'єднання Л.Пінчук.
Засідання в тематиці «Навчаємо по-новому» відбулося в онлайн цікаво та творчо. Вчителі Плужненського ліцею презентували ранкову зустріч учнів «Різдвяні свята». Усі учасники засідання  активно приймали участь у поставлених завданнях, відчуваючи себе учнем-початківцем. 
У панорамі роздумів розглянули педагогічні якості і професійні вміння вчителя, формування в учнів ключової компетентності «Уміння вчитися». З досвіду роботи кожний вчитель презентував краплинки творчості на уроках.
І на завершення, за круглим столом засідання вчителі вносили пропозиції щодо розробки методичних рекомендацій «Як зробити урок ефективним».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь