A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Пластуни урочисто передали Плужненській громаді Вифлеємський Вогонь Миру

Дата: 06.01.2022 00:50
Кількість переглядів: 558

Щороку у передріздвяний час світом мандрує Вифлеємський вогонь миру. Завдяки пластунам він безперервно передається з рук у руки, а сама традиція плекається з покоління в покоління.
Цьогоріч Пластуни шепетівського осередку НСОУ «ПЛАСТ» традиційно принесли Вифлеємський вогонь до Плужненської сільської ради. Урочиста передача вогню для громади відбулась в кабінеті голови сільської ради.
Пластуни передали Вифлеємський вогонь заступнику голови Плужненської громади Людмилі Лужецькій. Опісля він з рук у руки поширився радою, депутатським корпусом та представникам старостинських округів Плужненської громади.
Людмила Лужецька подякувала пластунам за вірність традиціям, за те, що щороку приносять в громаду Вогонь Миру, а з ним – світло та надію на кращі зміни та нові звершення.
Міжнародна скаутська акція Вифлеємський вогонь миру полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.
До України Вифлеємський вогонь потрапив у 1992 році, як приватна ініціатива окремих пластунів. А в 1998 році українські пластуни вперше офіційно отримали Вогонь Миру і з того часу традиція зберігається та шириться містами України.
Щороку українські пластуни передають Вифлеємський Вогонь українській громаді, церквам та усім, хто чекає на нього, як символ єдності та миру напередодні Різдва Христового.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь