A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Привітали з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 13:34
Кількість переглядів: 650

Сьогодні, 7 грудня, сільський голова Віталій Мартинюк привітав колектив

Плужненської сільської ради з нагоди їхнього професійного свята.

Віталій Мартинюк наголосив на важливій ролі об’єднаних територіальних громад у системі державного управління,  висловив працівникам подяку за їх нелегку і відповідальну роботу та побажав всім благополуччя, творчої наснаги, успіхів, мирного неба над головою, плідної праці на благо громад та об’єднання зусиль заради розвитку Плужненщини.

За вагомий особистий внесок у розбудову та утвердження місцевого самоврядування, активну діяльність, спрямовану на вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено символічним подарунком та Почесною  Грамотою Хмельницької обласної ради Шулдик Людмилу Миколаївну — старосту старостинського округу № 3 з центром в с. Мякоти Плужненської сільської радим.

За вагомий особистий внесок у розбудову та утвердження місцевого самоврядування, активну діяльність, спрямовану на вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку територіальної громади, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування вручено Подяку Хмельницької обласної ради Мартинюку Віталію Григоровичу — Плужненському сільському голові.

Фото без описуФото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь