Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Сплата податків обов’язкова! Боржниками бути НЕ ПРЕСТИЖНО !

Дата: 07.12.2021 11:47
Кількість переглядів: 302

Фото без описуІзяславська ДПІ інформує

 

Сплата податків обов’язкова! 
Боржниками бути НЕ ПРЕСТИЖНО !

Ізяславська державна податкова інспекція ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує про необхідність виконання конституційного обов’язку – сплати податкових зобов’язань з податку на майно з фізичних осіб, визначених у податкових повідомленнях рішеннях (земельного податку та податку на нерухоме майно). 
Одночасно інформуємо, що на сьогодні більше 2-х тисяч громадян Ізяславщини (Ізяславської МГ, Плужненської ОТГ та Сахновецької ОТГ) заборгували до бюджету 1915,7 тис.грн., зокрема – земельного податку -215 тис.грн, орендної плати за землю – 280 тис.грн, податку на нерухомість – 881 тис.грн. 
Звіритися щодо стану розрахунків з бюджетом кожний громадянин може самостійно за допомогою електронного сервісу ДПС – ІТС «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua), а також відвідавши безпосередньо орган ДПС України – Ізяславську державну податкову інспекцію за адресою місто Ізяслав, вулиця Незалежності, 43.

Про подання відомостей до органів ДПС при реєстрації зміни місця проживання! 

Ізяславська ДПІ нагадує про необхідність подання фізичними особами (громадянами) відомостей до органів ДПС про зміну даних (ст..70 Податкового кодексу України), у тому числі реєстрацію зміни місця проживання шляхом подання протягом місяця з моменту виникнення змін Заяви за формою №5-ДР.
З метою забезпечення зручності для платників податків, в рамках електронного сервісу, фізична особа, не відвідуючи орган ДПС, може засобами ІТС «Електронний кабінет» заповнити, підписати ЕЦП та направити до ДПС Заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. 
Своєчасне внесення достовірної інформації щодо фізичної особи дасть змогу забезпечити своєчасно виконати свій конституційний обов’язок щодо сплати податків та уникнути штрафних санкцій за несплату/несвоєчасну сплату податків.

 

Ізяславська державна податкова інспекція.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь