Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання голови сільської ради з нагоди Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 06:00
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України.

6 грудня – День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.
Люди в погонах завжди вважалися елітою нашої держави. Саме ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, конституційні інтереси, забезпечуєте безпеку всіх громадян України. Ви завжди на варті миру і спокою, суверенітету і територіальної цілісності держави.
У цей святковий день з вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, хто сьогодні захищає державу, забезпечує мир і спокій наших громадян.
Прийміть слова щирої вдячності за ваш нелегкий, але такий благородний труд!
Бажаю всім українським військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань.

 

 

З повагою Віталій МАРТИНЮК,

голова Плужненської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь