A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Реформа "Укрпошти" - "Пересувні відділення" та графік обслуговування на території Плужненської громади

Дата: 29.11.2021 09:06
Кількість переглядів: 499

Пересувне відділення поштового зв’язку (ПВПЗ) — це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає у невеликі села та хутори з населенням до 1200 жителів. Пересувні відділенні потрібні для того, аби жителі навіть найвіддаленіших і найменших населених пунктів України отримали всі потрібні їм поштові, логістичні й фінансові послуги.

Навіщо це селу?

Укрпошта — єдиний національний поштовий оператор зі 100% покриттям. Для понад 12,6 млн жителів хуторів, сіл та селищ саме пошта є місцем, де можна отримати всі послуги. Адже через низьку щільність населення там немає базової інфраструктури: аптек, банків, магазинів та інших благ цивілізації. Укрпошта взяла за мету якісно вплинути на рівень розвитку сіл, а тому трансформувала стаціонарну пошту у новий формат, завдяки чому є можливість отримувати 100% сучасних послуг біля дому.

Бригада пересувного відділення доставляє ліки, періодику й посилки, приймає оплату за комунальні платежі тощо. Завдяки пересувним відділенням у селах розвивається малий бізнес — можна відправляти свої товари поштою у будь-який куточок країни та за кордон.

Успішний досвід в Україні

З 2018 року проєкт успішно діє у Чернігівській, Київській, Херсонській, Одеській, Закарпатській, Черкаській та Чернівецькій областях. Послуги надають у спеціальній точці присутності та біля домівок жителів сіл і селищ. Працівникам Укрпошта пропонує роботу на повну ставку, пересування на сучасному автомобілі та можливість отримання премій у рамках програм заохочення праці.

Плужненська громада одна з перших в Хмельницькій області, де розпочнеться впровадження реформи "Пересувні відділення". З попереднім графіком обслуговування можна ознайомитися нижче: 

Старостинський округ №3 з центром в с. М'якоти:

- с. Мала Радогощ, с.  Велика Радогощ - БУДУТЬ НАДАВАТИСЯ ЛИШЕ ПРАЦІВНИКАМИ МОБІЛЬНОЇ БРИГАДИ ПВПЗ № 30

- с. Закриничне - БУДУТЬ НАДАВАТИСЯ ЛИШЕ ПРАЦІВНИКАМИ МОБІЛЬНОЇ БРИГАДИ ПВПЗ № 28 Хмельницької філії Укрпошти

один раз на тиждень - у п'ятницю.

Фото без опису

 

За  матеріалами АТ "УКРПОШТА"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь