A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Студентська молодь: підготовка до виходу на ринок праці

Дата: 16.11.2021 10:04
Кількість переглядів: 229

 

16 листопада 2021 року                                                                                                                                          Пресреліз

Студентська молодь: підготовка до виходу на ринок праці

На сучасному ринку праці молодь має вміти проявити себе, показати свої знання, уміння і навички. Тому Хмельницька обласна служба зайнятості спільно з закладами освіти постійно проводить профорієнтаційну роботу з молоддю, готує її до виходу на ринок праці. 
З початку року центрами зайнятості та філіями Хмельницького ОЦЗ проведено 460 різноманітних профорієнтаційних заходів, в яких взяли участь майже 10 тис. осіб, що навчаються у навчальних закладах різних типів. А для студентської молоді працюють молодіжні студії кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz». Робота студій спрямована на розвиток в студентської та учнівської молоді м’яких навичок та вмінь самостійно шукати роботу. 
Важливе значення для майбутнього працевлаштування є правильний вибір професії. За словами директора Хмельницького обласного центру зайнятості Сергія Черешні, основною проблемою на ринку праці залишається дисбаланс попиту та пропозиції робочої сили, не вистачає фахівців робочих спеціальностей. Так з початку року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 525 випускника закладів вищої та професійно-технічної освіти, а працевлаштовано лише 63 особи. Та у разі відсутності на ринку праці вакансій за професіями та спеціальностями, які отримали випускники, служба зайнятості пропонує їм пройти професійне навчання та отримати нову робітничу професію.
І пам’ятайте, що професійне самовизначення — одна зі складових самовизначення людини. Від професії, яку людина обрала, залежить її соціальний статус, матеріальне становище та особистісний розвиток. 

Відділ інформаційної роботи Хмельницький обласний центр зайнятості         
 пров. Шевченка,10  
м.Хмельницький, Україна, 29000  
тел: +38(0382) 65-74-18  
+38(0382)76-46-42
 khm-ocz@kmocz.gov.ua

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь