A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Безбар'єрність  має стати новою суспільною нормою в Україні.

Дата: 04.11.2021 14:56
Кількість переглядів: 297

   Фото без опису

    Безбар'єрність  має стати новою суспільною нормою в Україні. Це місія ініціативи дружини Президента України О.В. Зеленської «Без бар’єрів». Щоб її досягти, мають відбутися великі зміни у суспільстві, воно мусить стати людиноцентричним. Такі зміни неможливі без змін у комунікації із суспільством.
З цією метою був створений «Довідник безбар’єрності» - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Це проєкт, створений у співпраці з представниками громадянського суспільства, правозахисниками, психологами, батьками, які виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами. Це допомога для тих, хто бере участь у формуванні та кристалізації сенсів, що стосуються безбар’єрності та впровадження нових суспільних норм в Україні.
Разом з тим, у межах комунікаційної компанії були створені інформаційні матеріали, які відповідно до висновку Міністерства соціальної політики України (від 01.10.21 №561) мають статус «Соціальна реклама».
Зазначені матеріали покликані продемонструвати успішні приклади подолання різного роду бар’єрів і привернути увагу суспільства до цієї теми. Запропоновані рекламні матеріали є важливим комунікаційним елементом загальнонаціональної компанії просування безбарєрності як нової суспільної норми.
Всі вищезазначені документи розміщені за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1EbcogKy8HwgpUofEUkEVtx9Dcl2xiQ4E.
Довідник безбарєрності можна завантажити за посиланням: https://bf.in.ua/.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь