Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведення навчального семінару щодо стандартів участі молоді та процесів в Україні «50/50»

Дата: 30.09.2021 12:40
Кількість переглядів: 287

Повідомляємо, що Міністерством молоді та спорту України спільно з департаментом у справах молоді Ради Європи планується проведення навчального семінару щодо стандартів участі молоді та процесів в Україні «50/50», що відбудеться 25 – 29 жовтня 2021 року в м. Києві. 
До участі у семінарі запрошуються представники регіональних і місцевих органів влади, що займаються питаннями молодіжної політики, представники неурядових молодіжних організацій із різних регіонів, а саме: 
представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, які працюють з молоддю; 
представники обласних та локальних молодіжних рад та інших молодіжних консультативно-дорадчих органів; 
молодіжні лідери та представники організацій громадянського суспільства, які працюють в напрямі участі молоді; 
молодіжні працівники, які мають досвід або зацікавлені у сприянні участі молоді в напрямі розвитку молодіжної політики в Україні. 
Реєстрація на участь у семінарі відкрита за посиланням до 23:59 год. 29 вересня 2021 року:  https://youthapplications.coe.int/Applicationforms.  Особи, які відібрані для участі, будуть проінформовані не пізніше 06 жовтня 2021 року. Для отримання більш детальної інформації щодо заходу необхідно звертатися до контактних осіб: Ірина Бєляєва, Міністерство молоді та спорту України, belyaeva2007@gmail.com; Неллі Гішян, департамент у справах молоді Ради Європи, nelli.gishyan@coe.int.
     Більше інформації про семінар  можна знайти за посиланнями: 
1) посилання на оголошення: https://www.coe.int/en/web/youth/-/call-forparticipants-together-have-your-say-
2) посилання на інформацію про семінар англійською мовою: https://rm.coe.int/50-50-call-for-participants-2021/1680a3d5dc; 
3) посилання на інформацію про семінар українською мовою: https://rm.coe.int/-50-50-call-for-participants-2021/1680a3d5de. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь