Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання сільського голови до Дня працівника лісу

Дата: 19.09.2021 06:00
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

         Щиро вітаю усіх, хто пов’язав свою долю з лісом, примноженням та використанням його невичерпних ресурсів, з професійним святом – Днем працівника лісу.
        Зміцнюючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники вносять вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.
   Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої рідної України. Лісу потрібний мудрий, дбайливий і виважений господар.
      Щиро бажаю Вам, шановні працівники лісового господарства, нових успіхів у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру та достатку.

 

З повагою, голова сільської ради Віталій МАРТИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь