A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шановні мешканці громади!

Дата: 31.08.2021 14:36
Кількість переглядів: 891

Наближається осінь, а це означає, що незабаром розпочнеться сезон прибирання прибудинкових територій та присадибних ділянок. Це цілком нормально, адже кожен хоче привести до ладу своє подвір’я, город, тощо.
Однак, під час проведення робіт з прибирання просимо пам’ятати, що спалювання сміття, сухого листя, випалювання стерні, сухої трави, післяжнивних залишків соломи на городах та полях може призвести до пожеж, а дим, який виникає внаслідок горіння та тління може стати причиною виникнення алергічних захворювань, погіршення загального стану організму, тощо. Крім того, завдається значна шкода навколишньому природному середовищу.
Також нагадуємо, що чинним законодавством передбачено відповідальність за спалювання сміття, стерні, сухої рослинності, або їх залишків на землях сільськогосподарського призначення, тощо.
Особливу увагу просимо звернути керівників сільськогосподарських підприємств на недопущення спалювання післяжнивних залишків після збирання урожаю.
Пам'ятайте, у всіх випадках виникнення пожежі треба негайно повідомити до пожежно-рятувального підрозділу за телефоном «101». До приїзду рятувальників вжити заходи щодо гасіння вогню наявними силами та первинними засобами пожежогасіння. Для обмеження розповсюдження вогню, зону горіння необхідно обов’язково обгорати, обкопати. Приступити до гасіння пожежі шляхом збиття полум'я або засипанням полум'я землею.
Пам’ятайте, що аби не допустити виникнення пожежі необхідно бути свідомим громадянином та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Фото з відкритих джерел в мережі Інтернет

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь