A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ще одна поліцейська станція відкрилася в Плужненській громаді

Дата: 28.08.2021 20:29
Кількість переглядів: 1068

26 серпня 2021 року відбулося урочисте відкриття Поліцейської станції в с.Кунів Плужненської сільської територіальної громади.

 


Для поліції було виділено частину приміщення Будинку культури с. Кунів, де було здійснено ремонт. На станції працюватиме дільничний офіцер поліції Михайло Гончарук.
На відкритті були присутні заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Віктор Паламарчук, заступник начальника головного управління поліції у Хмельницькій області Валентин Білянський, сільський голова Віталій Мартинюк, староста Кунівського старостинського округу Ярослав Качур та інші.
"Проект "Поліцейський офіцер громади" дуже гарно зарекомендував себе як в межах області, так і по всій Україні, — зауважує заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський. — Переконаний, що незабаром і ви, жителі громади, відчуєте переваги того, що ваш поліцейський завжди поряд."
Оскільки поліцейські офіцери стануть частиною громади, це дасть їм змогу орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.
У Плужненській територіальній громаді станція у с. Кунів уже друга за рахунком. Раніше поліцейський офіс відкрили в адміністративному центрі громади. Відтак, 23 села громади обслуговуватиме два ПОГи — Михайло Гончарук та Олег Ткачук. Станція в Куневі має стратегічне місце розташування, адже неподалік проходить межа трьох областей: Хмельницької, Тернопільської та Рівненської.

Плужненська сільська рада висловлює щиру подяку директору товариства з обмеженою відповідальністю "Кунівське"  Щербачуку Віктору Миколайовичу за  надання благодійної допомоги та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь