A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У Плужненській громаді відбулося святкування Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2021 23:55
Кількість переглядів: 1799

Серпень – особливий місяць, бо він несе нам чудові свята – День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України. 
24 серпня 2021 року в Будинку культури с. Плужне відбулося урочисто-святкове дійство, присвячене 30-й річниці Незалежності України.
У фойє Будинку культури на гостей чекала виставка творчих робіт митців старостинських округів громади  до Дня незалежності України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Заступник сільського головм Людмила Лужецька привітала громаду зі святом, побажала всім миру, злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

Фото без опису

«Щиро вітаю вас з річницею Дня незалежності України! З нагоди свят щиро бажаю вам стабільності, миру та успіхів. Впевнений, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі. Бажаю усім міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги на довгі й щедрі літа. Нехай мир і злагода панують у нашій великій оселі! Слава Україні! »! ? привітав депутат Шепетівської районної ради Валентин Лосовський.

Фото без опису

Хвилиною мовчання учасники урочистих заходів вшанували пам’ять про тих, хто в різні періоди історії України віддав своє життя за свободу рідної землі, за незалежність України. 

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Люжмила Лужецька та Валентин Лосовський  вручили Почесні грамоти та подяки обласної, районної та сільської рад за вагомий внесок у становлення української державності, високий професіоналізм, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди 30-ї річниці незалежності України найкращим представникам громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Програма свята була цікавою та різноманітною: свої вітання глядачам дарували найкращі артисти територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Глядачі бурхливими оплесками зустрічали кожен виступ артистів.

Захід подарував  гарний настрій та багато позитивних емоцій усім присутнім.

Смачним козацьким кулішем частував усіх бажаючих Микола Мельник - депутат сільської ради, представник Великорадогощанського січового товариства.

Фото без опису

Також своїми досягненнями порадували односельчан старости Кунівського та Борисівського старостинства Ярослав Качур і  Михайло Левчук, які вибороли третє почесне місце в у обласній Спартакіаді серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з  футзалу та шашок.

Паралельно із виступами творчих колективів на сцені, відбувалися й спортивні змагання, де всі  бажаючі могли взяти участь у конкурсах з пляжного волейболу, мініфутболу та шахів. Переможцям вручили  грамоти та медалі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вітаємо учасників змагань і бажаємо подальших перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь