Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! ЗАПРОШУЄМО УСІХ прийти і зробити щеплення від COVID-19!

Дата: 16.08.2021 08:33
Кількість переглядів: 1602

ДО  УВАГИ  МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!
ЗАПРОШУЄМО УСІХ прийти і зробити щеплення від COVID-19!

З понеділка по п’ятницю проводиться щеплення за попереднім записом наявними вакцинами: АСТРАЗЕНЕКА, КОМІРНАТІ (Пфайзер), МОДЕРНА та КОРОНАВАК. Після отримання двох доз можна буде отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Попередньо записатися на щеплення можуть усі дорослі віком від 18 років за телефоном: 098 2367980 з 9.00 год. по 15.00 год., або  у свого сімейного лікаря та у фельдшера. 
Для людей старшого віку 65+ МОЗ рекомендує вакцину КОРОНАВАК.
Не легковажте, бережіть себе і рідних, неухильно дотримуйтесь усіх рекомендацій, щоб не захворіти на COVID-19. Пам’ятайте: вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби! Майбутнє без COVID-19 залежить від кожного з нас! 
У вихідні дні (суботу та неділю) є можливість отримати щеплення, без попереднього запису, вакциною КОРОНАВАК в Пункті щеплення з 9.00 год. по 15.00 год. за адресою: місто Ізяслав, вул. Шевченка 10-В, Ізяславський центр ПМСД, І поверх (вхід зі сторони річки).  При собі мати паспорт та ідентифікаційний код. 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь