Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання голови ради до Дня працівників ветеринарної медицини!

Дата: 08.08.2021 06:00
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

 

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Прийміть найщиріші привітання з професійним святом!

 

Професія лікаря-ветеринара – одна з найдавніших, найгуманніших, найблагородніших, яку обирають за покликанням. З кожним роком зростає її значимість у суспільстві. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я наших жителів району.

Впевнений, що ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням будете виконувати поставлені перед вами завдання, дбати про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю краян.

Від усієї душі бажаю вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні задуманих планів, достатку і усіх земних гараздів!

Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

 

З повагою,

сільський голова                                         Віталій МАРТИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь