Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про забезпечення безпеки людей на водних об’єктах

Дата: 05.08.2021 10:49
Кількість переглядів: 383

З настанням весняно-літнього періоду значно збільшується ризик загибелі людей на водних об’єктах. Лише протягом купального сезону цього року на водоймах Хмельниччини загинуло 42 особи, з них 5 дітей.
Основними причинами, які призводять до загибелі людей є недотримання громадянами елементарних правил безпеки під час риболовлі та відпочинку на воді. Слід зазначити, що враховуючи обмежувальні заходи, введені через поширення коронавірусної інфекції COVID-19, у поточному році переважна більшість населення обиратиме місця для літнього відпочинку на водоймах в межах громади.
Враховуючи вище викладене та з метою забезпечення безпеки населення на водних об’єктах, в Плужненській сільській раді було проведено роботу в населених пунктах громади щодо встановлення у невизначених місцях відпочинку людей на воді заборонних знаків з написами "КУПАТИСЯ ЗАБОРОНЕНО!".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь