A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Голова обласної ради Віолета Лабазюк відвідала Плужненську сільську територіальну громаду. Зустріч відбулась з виконавчим комітетом, депутатами та старостами старостинських округів.

Дата: 04.08.2021 21:57
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

Обласна рада відкрита до діалогу з громадами. 04 серпня голова обласної ради Віолета Лабазюк здійснила робочу поїздку у Плужненську сільську територіальну громаду. У зустрічі взяли участь  депутат Хмельницької обласної ради Іващук Сергій Петрович, депутати Шепетівської районної ради Лосовський Валентин Анатолійович та Хом'як Владислав Миколайович. Відбулася зустріч у Будинку культури с. Плужне.

Мета цих зустрічей, в першу чергу, – це комунікація з керівництвом громад, депутатами та старостами. Для голови обласної ради дуже важливо почути з перших уст про нагальні проблеми, які зараз хвилюють мешканців та спільно змісцевим керівництвом працювати над їх вирішенням.

“Обласна рада готова співпрацювати з усіма, хто прагнеконструктивної роботи та має слушні пропозиції щодо дій, спрямованих на підвищення рівня розвитку нашої області, – запевнила Віолета Лабазюк присутніх на зустрічі. – Тільки спільними зусиллями, відкинувши усі політичні та особисті амбіції ми зможемо працювати для людей та спрямувати певний фінансовий ресурс обласного бюджету на вирішення найболючіших проблем наших громад”.

Учасники зустрічі озвучували невирішені питання, а саме: ремонт доріг, фінансування ФАПів громади,  ремонт дитячого садочка  тощо.

З сільським головою Віталієм Мартинюком було обговорено перспективи соціально-економічного розвитку громади та хід виконання пріоритетних завдань. По закінченню робочої поїздки Віолета Лабазюк зазначила, що лише спільними зусиллями та наполегливо працюючи можна виконати чимало завдань щодо покращення життя мешканців громади.

Також було представлено  переможця конкурсу на посаду директора Плужненської гімназії Хмельницької обласної ради Ростислава Конончука. За результатами голосування члени комісії одноголосно підтримали кандидатуру Ростислава Конончука визнати переможцем конкурсу на посаду директора Плужненської гімназії Хмельницької обласної ради.Під час засідання претендент на посаду протягом визначеного часу пройшов письмове тестування на знання законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти. Окрім того, претендентом було вирішено письмове ситуаційне завдання на знання професійних компетентностей.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь