A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування

Дата: 15.07.2021 11:53
Кількість переглядів: 572

Нагадуємо, що в межах області діє сезонне обмеження руху для великовагових транспортних засобів за температури повітря вище +28 градусів з 10:00 до 22:00 години.
На автомобільних дорогах загального користування Хмельниччини встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити.


Кого стосується заборона?
Транспортних засобів, фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Для кого робимо виняток?
Вантажівок, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

За яких умов обмежується рух?
У денну пору доби при температурних показниках повітря вище +28 градусів за Цельсієм.

Що робити водіям?
Перечекати спекотний період можна на майданчиках для тимчасової стоянки транспортних засобів в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.
Відшукати місце відстою вздовж державних доріг можна за вказівниками або скористатися Google мапою Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області: https://bit.ly/3tW0aKP.
Також водії можуть скористатися TIR-паркінгом. Мапа їхнього розташування за посиланням: https://bit.ly/2RZMRf2.
Хто контролює дотримання обмеження?
Згідно з чинним законодавством, дотримання водіями вантажних засобів сезонних обмежень та вагових параметрів перевіряють територіальні підрозділи Укртрансбезпеки та обласні підрозділи Національної поліції України.
З метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг у період тривалої спекотної погоди (при температурі повітря понад +28ºС) в області прийнято розпорядження голови обласної державної адміністрації від 20.05.2021 №512/2021-р «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування в області» (розміщено на сайті обласної державної адміністрації за посиланням: https://www.adm-km.gov.ua/doc/directions/2021/05/512r_200521.pdf), яким передбачено заходи з організації контролю за проїздом великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь