A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулася позачергова чотирнадцята сесія Плужненської сільської ради

Дата: 13.07.2021 14:00
Кількість переглядів: 424

12 липня, під головуванням сільського голови Віталія Мартинюка, відбулася позачергова чотирнадцята сесія восьмого скликання Плужненської сільської ради. 


У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, старости старостинський округів Плужненської сільської  територіальної громади, керівники структурних підрозділів сільської ради та комунального закладу.
Всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Всі рішення були одноголосно схваленні депутатами.  
У ході сесії депутати прийняли ряд рішень: 
- Про уточнення бюджету /Доповідла     начальник  відділу  фінансів Ковтун І.В./.  


- Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Плужненської сільської ради
/Доповіла секретар Семенишина Л.П./.  
-  Про надання   одноразової  допомоги / Доповідла    секретар бюджетної комісії Іщук Т.В./.


-. Про внесення змін до видів економічної  діяльності (КВЕД) Комунального підприємства “ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО” ПЛУЖНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ  та затвердження Статуту у новій редакції /Доповідав директор Рожков О.В./.  


-  Про реорганізацію Комунального закладу «Великорадогощанська початкова школа  Плужненської сільської ради  Ізяславського району Хмельницької області»  шляхом приєднання до «Комунального закладу  «Плужненський ліцей імені Бортника Р.Й.  Плужненської сільської ради Ізяславського  району Хмельницької області» /Доповіла     началник відділу освіти НазарковаТ.В./.  


-  Про  прийняття  майна  Ізяславської  державної  адміністрації в  комунальну  власність сільської  ради   /  Проінформував сільський голова Мартинюк В.Г./.
- земельні  питання /Доповідав     начальник  відділу  земельних ресурсів  та  архітектури Поварчук  І.І./.  
- Про  затвердження  Переліку   першого типу комунального  майна /Доповіла секретар Семенишина Л.П./.
-  Про  прийняття  автомобіля  швидкої  допомоги в  комунальну  власність сільської  ради /Проінформував сільський голова Мартинюк В.Г./. Прийнято рішення про прийняття на баланс автомобіля MERSEDES-BENZ E270, рік виготовлення 2005 згідно акту приймання-передачі благодійної допомоги  від Тернопільського Обласного Відділення Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО (ТОВМЦ вп ЮНЕСКО) як гуманітарна допомога.


- Про  розгляд  листів  та  заяв.
Депутатами було розглянуто лист ДП "Ізяславське лісове господарство" № 1084 та  вирішено що КП «Лісомисливське» господарство Плужненської сільської ради має виробничі потужності та практичні навики проведення робіт з лісорозведення та буде проводити роботи із збільшення кількості лісів на земельних ділянках, які є потенційними для проведення заліснення на виконання Указу Президента України № 228/2021 від 07.06.2021 року  «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів».
Також було розглянуто запрошення  вступу до місцевої   асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація громад зон спостереження  АЕС" для повернення прав та обєднання  зусилля громад та органів самоврядування зон спостереження українських АЕС задля спільного захисту права на безпечне для життя і здоровя довкілля та на відшкодування завданої порушенням цього права шкоди. Депутатами прийнято рішення про вступ до Асоціації.

Завітали на сесію уповноважений представник  ТОВ "ФАРМГЕЙТ УКРАЇНА"  СМІТС ВАН ОУЕН ЙОНКІР ДІРК ЯН ТЕОДОР та засновник ТОВ "РУСЬ" Д  Іван Михайлович Данканич, які запропонуквали співпрацю та допомогу для розвитку та процвітання громади.

Підводячи підсумки роботи сесії сільський голова подякував депутатам за роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь