Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Привітання сільського голови Віталія Мартинюка з Днем державної служби України

Дата: 23.06.2021 09:47
Кількість переглядів: 353

 

Фото без опису

    ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Дозвольте  щиро привітати Вас усіх з  Днем  державної служби  та побажати подальших творчих і професійних успіхів на благо нашої держави, українського народу!
На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.
Кожен на своєму місці ми виступаємо ланкою, що поєднує владу і народ, формуємо ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя людей.
Бажаю вам і  надалі щедро творити добро своєю повсякденною працею, безкорисливою допомогою людям,  мудрою порадою, добрим словом і добрим ділом!
Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
Сердечно бажаємо всім Вам і вашим родинам миру, здоров’я, світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.

 

З повагою,

Плужненський сільський голова                                                                 В.Г. Мартинюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь