A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Плужненську громаду відвідала народний депутат України Олена Копанчук

Дата: 27.05.2021 01:00
Кількість переглядів: 1033

26 травня в Плужненську сільську ТГ з робочим візитом завітала народний депутат України Олена Копанчук, щоб дізнатися про турбуючі громаду проблеми та дослідити їх на місцевості.
Під час зустрічі були обговорені актуальні для громади питання, зокрема яка подальша доля Плужненської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІ ступенів, фінансування оплати праці працівників ФАПів та амбулаторій, фінансування проведення широкосмугового доступу  до інтернету в с. Кунів, фінансування ремонтних робіт в КЗ "М'якотівський ліцей Плужненської сільської ради Ізяславського району Хмельницької області", фінансування ремонту відрізку дороги Шепетівка-Кам'янка.  Народний депутат пообіцяла вивчити ці питання та посприяти в їх вирішенні.
Деякі мешканці виявили бажання поспілкуватись з народним депутатом, тому Олена Копанчук уважно вислухав проблеми жителів. У своїй промові депутат запевнив, що усі питання, які потребуватимуть його уваги, будуть на особистому контролі.
Загалом зустріч пройшла конструктивно і по-діловому. Голова громади висловив надію на співпрацю та допомогу у вирішенні питань для якісного функціонування громади. Депутат, в свою чергу, пообіцяла підтримувати громаду щодо проектів соціально-економічного розвитку територій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

o


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь