A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання сільського голови з нагоди Всесвітнього дня медичних сестер

Дата: 12.05.2021 08:38
Кількість переглядів: 310

Шановні медичні сестри!

Прийміть щирі та сердечні вітання з нaгоди вaшого профeсійного свята – Всесвітнього дня медичних сестер!
Ми усі щиро вдячні за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я! Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення. Особливо все це є актуальним у нинішній час – час, коли світ накрила пандемія коронавірусної хвороби COVID-19. Саме ви стоїте на передньому краї боротьби із цією небезпечною недугою.
Ваше професійне свято було офіційно засновано тільки в 1971 році. День медичної сестри відзначається з моменту об’єднання сестер милосердя з 141 країни в професійну громадську організацію – міжнародну раду медичних сестер. Це своєрідна подяка медичним сестрам за щоденну роботу та визнання важливості медсестринського фаху на державному рівні.
Чи варто казати, як багато сьогодні в охороні здоров’я залежить від жінок, які щохвилини стоять на сторожі життя та здоров’я пацієнтів лікарень? Медичні сестри – це руки немічного, очі незрячого, підтримка дитині, джерело знань і впевненості для молодої матері.
Назва вашої професії починалася зі словосполучення «сестра милосердя». Ви й сьогодні повинні бути небайдужими до людських бід і страждань, мати чуйне серце, сумлінно ставитися до своєї справи. А ще постійно навчатися — цього вимагають нові технології.
Тож нехaй усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехaй кожнa мить життя радує своєю неповторністю, а серце буде сповнене людською вдячністю та шаною!

 

Зі святом!

 

З повагою

голова сільської ради                       Віталій  МАРТИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь