A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПОСАДОВЦІ ПЛУЖНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКЛАЛИ КВІТИ ДО ПАМ’ЯТНИХ ЗНАКІВ ТА ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

Дата: 09.05.2021 20:44
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

Цього року Україна відзначає 76 річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

«1939 – 1945. Пам’ятаємо!»

У цей день ми схиляємо голову перед загиблими та висловлюємо пошану до тих, хто віддав життя за світ без війни. Їхній героїзм і жертовність нагадують про те, як легко втратити мир і як важко його повернути…

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих людей, чиє життя було обірвано насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни. Тим, хто загинув на її фронтах, в окопах і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

Сьогодні, 9 травня, сільський голова Віталій Мартинюк відвідав та привітав із цією знаменною датою ветеранів - учасників бойових дій Блащука Євгена Якимовича (с. Плужне) та Рев'юка Володимира Романовича (с. Дертка) також завітав до вдів ветеранів та привітав матерів загиблих воїнів АТО. Очільник громади  вручив букети квітів та цінні подарунки, подякував ветеранам за мужність, силу духу і самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну землю, побажав усім благополуччя, міцного здоров’я та довгих років життя під мирним небом.

Також відбулося урочисте покладання квітів до підніжжя пам’ятників загиблим воїнам. Віталій Мартинюк,  заступник сільського голови Людмила Лужецька та посадовці сільської ради хвилиною мовчання віддали шану всім загиблим у Другій світовій і побажали всім миру і процвітання в цей нелегкий для України час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь