A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Привітання Плужненського сільського голови Віталія Мартинюка з Днем пам’яті і примирення та 76-річчя з часу Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 11:49
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

Дорогі ветерани, учасники бойових дій,

трудівники тилу,  солдатські вдови, діти війни!

9 травня – святий день для жителів нашої громади, бо не має жодної сім’ї, яку б не зачепила війна. Вона пройшла залізним плугом через кожне серце, долю і життя. Вона залишиться навічно у нашій пам´яті — загальнонародній, родинній, особистій. У цей славний день Перемоги ми кожного разу повертаємося до весни 45-го, згадуємо тих мужніх людей, які вибороли перемогу та дали нам можливість жити, працювати, виховувати дітей і онуків. Перемога була одна на всіх, і ніхто не стояв за ціною. Для нашої держави ця ціна становила від восьми до десяти мільйонів життів співвітчизників. Україна дала армії і флоту понад сім мільйонів воїнів. Кожен другий з них поліг на фронтах, а кожен другий з тих, хто залишився у живих, повернувся додому інвалідом. Мільйони в окупації… Серед усіх цих людей були і наші земляки. Імена всіх визволителів назвати не можна, однак вони назавжди залишаться в історії рідного краю. Головне, щоб про них пам’ятали, щоб ніколи не стерлася в пам´яті поколінь велич їх подвигу. Головне, щоб цінували те, за що вони віддали своє життя… Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду!  Вклоняємося до землі їхньому подвигу і вшануємо їх хвилиною мовчання.

Дорогі ветерани, герої фронту і тилу, всі ті хто вніс свій вклад у наближення Дня Перемоги! 

Прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення і 76-ою річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, зі святом, яке було, є й завжди буде з нами! Звертаюся до вас зі словами безмежної вдячності за вашу стійкість, мужність, хоробрість і героїзм. Довгих вам років життя, міцного всім здоров´я і бадьорого духу, миру та безпеки, любові і поваги рідних та близьких, усього народу України!

 

З повагою

сільський голова  Віталій МАРТИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь