A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Посилено карантинні обмеження!

Дата: 06.04.2021 14:13
Кількість переглядів: 1192

Фото без опису

06 квітня 2021 року  відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Плужненської сільської ради.
Заступник голови Лужецька Л.С. довела до відома присутніх зміст протоколу № 7 від 05 квітня 2021 року позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації «Про заходи з запобігання поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби COVTD-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». 
В результаті обговорення питання порядку денного, в зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, враховуючи заборони та рекомендації Хмельницької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол засідання  №7 від 05.04.2021 року)

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

Заборонити на території Плужненської громади:

1.1. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування  із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

1.2. Приймання відвідувачів  суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торгівельного і  побутового обслуговування населення, крім:                                                                                                                                               - приймання відвідувачів  суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торгівельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених асортименті зазначених  суб’єктів  господарювання;                                 - торгівельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень; 
- провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей,  діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практик, ветеринарної практики, діяльності  автозаправних комплексів (без зон харчування),  діяльності з технічного обслуговування  та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень;   – виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;
- провадження діяльності  з надання телекомунікаційних послуг. Приймання відвідувачів  суб’єктами господарювання, які провадять діяльність  з надання телекомунікаційних послуг, здійснюється за попереднім записом.                                          

1.3. Приймання у спортивних залах відвідувачів.  

1.4. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів місцевого самоврядування, а також офіційних спортивних заходів.

1.5. Приймання відвідувачів на ринку.        

1.6. Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами (заклади дошкільної, спеціальні заклади,  заклади позашкільної  освіти, заклади  загальної середньої освіти крім осіб які беруть участь у заходах з оцінювання якості освіти).                                                                                                                          

1.7. Здійснення регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом  крім перевезень:                                   - легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких  не більше п’яти  осіб без урахування дітей до 14 років.                                                  

- службовими  та/або орендованими автомобільними транспортними засобами  підприємств, закладів та установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні  органи Національної поліції;                                                                                                                

- пасажирів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні за наявності у них лабораторно підтвердженого результату тестування  на COVID - 19 методом полімеразної  ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 48 годин до дня поїздки.      

1.8.  Проведення державними та комунальними закладами охорони здоров’я  планових заходів з госпіталізації, крім:  - надання медичної допомоги внаслідок ускладненого перебігу вагітності та пологів;                                                       - надання медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим;    
- надання медичної допомоги у спеціалізованих відділеннях закладів охорони здоров’я пацієнтам з онкологічними та пульмонологічними захворюваннями;   
- надання паліативної медичної допомоги у стаціонарних умовах;  
- надання планової медичної допомоги закладами охорони  здоров’я національного рівня, що надають третинну (високоспеціалізовану) медичну допомогу, за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів; - проведення інших невідкладних і термінових заходів з госпіталізації, якщо їх перенесення  (відтермінування)  існує значний ризик для життя  або  здоров’я людей.  

1.9. Перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.                                                    
                                                                                     Термін:  до 18.04.2021 року.                                        

2. Головам органів місцевого самоврядування спільно з Департаментом соціального захисту населення  облдержадміністрації з 07.04.2021 року заборонити відвідування сторонніми особами (крім  законних представників, членів сім’ї, родичів  за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів, не частіше ніж один раз на тиждень) установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю,  особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги  сім’ям /особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які  надають соціальні послуги  екстрено (кризово).     
                                                                                    Термін:  до 18.04.2021 року                   
3. Органам місцевого самоврядування довести вимоги протоколу до керівників підприємств,  установ та організацій усіх форм власності, які знаходяться на відповідних територіях.                                                                                                               
                                                                                    Термін:  до  07.04.2021 року              

 

Протокол №7 від 05.04.2021 року Хмельницької обласної державної адміністрації    

Протокол №8 від 06.04.2021 року Плужненської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь