Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про благоустрій територій населених пунктів та кладовищ Плужненської сільської ради

Дата: 29.03.2021 15:01
Кількість переглядів: 1606

Фото без опису

Згідно рішення виконавчого комітету Плужненської сільської ради від 26.03.2021 р. за № 15  "Про    благоустрій територій населених  пунктів  та  кладовищ":
1. Провести з 01.04.2021 року по 10.05.2021 року заходи по благоустрою в населених пунктах   Плужненської сільської ради.
2. Провести з 24.04.2021 року по 07.05.2021 року заходи по благоустрою кладовищ   Плужненської сільської ради з  дотриманням протиепідемічних  норм.  
3. Провести 24 квітня 2021 року загальний суботник по благоустрою населених пунктів та кладовищ сільської ради.
4. Заходи по благоустрою територій населених пунктів та кладовищ  Плужненської сільської ради затвердити /заходи  додаються/.                                  
5. Відділу  з організаційних  питань сільської ради  довести  дане рішення  до  виконання  керівникам підприємств, установ, організацій,  ФОП, та  жителям  громади. 
6. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій, ФОП, та жителям громади виконати заходи Плужненської сільської ради по благоустрою територій населених пунктів та кладовищ.  
7 . Контроль за виконанням рішення покласти на сільського голову    Мартинюка В.Г. 
Заплановані заходи спрямовані на поліпшення стану довкілля, благоустрій населених пунктів та прилеглих до них територій, очищення водних джерел, приведення у належний стан прибудинкових територій, скверів, дитячих та спортивних майданчиків,  автобусних зупинок, що розміщуються на території Плужненської сільської ради.
Кожен житель громади може зробити свій внесок у спільну благородну справу, адже чистота та ошатність наших населених пунктів залежить від усіх нас разом.
Звертаємось до всіх жителів громади із закликом взяти активну участь у санітарному прибиранні власних обійсть, прибудинкових територій.
Закликаємо колективи підприємств, організацій, установ всіх форм власності, навести лад на закріплених територіях.
Спільними зусиллями ми зробимо нашу територіальну громаду ошатним та комфортним місцем для проживання!   

 

ЗАХОДИ  Плужненської сільської ради по благоустрою територій населених пунктів та кладовищ з  дотриманням протиепідемічних  заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь