A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

З 1 січня 2021 року стартувала кампанія декларування доходів громадян, одержаних у минулому 2020 році

Дата: 29.03.2021 12:28
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

Декларувати свої доходи - це конституційний обовязок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України). 
Податкова декларація подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси в один з таких способів (за вибором): - особисто або уповноваженою на це особою; - надсилається поштою з повідомленням  про вручення та з описом вкладення; - засобами електронного звязку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.
Також, громадяни можуть скористатися електронним сервісом в "Електронному кабінеті", який передбачає часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб  платників та відомостей щодо обєктів нерухомого  (рухомого) майна.
Граничним строком подання декларацій для громадян, які зобовязані подати податкову декларацію, і осіб, проводять незалежну професійну дільність, - до 01 травня року, що настає за звітним.
Обовязок щодо подання декларації у платників податків виникає при отриманні, зокрема, доходів не від податкових агентів. До таких доходів відносяться, зокрема, отримання доходів від надання послуг по обробітку землі власною сільськогосподарською технікою, доходи від обробітку земельних діляно, призначених для товарного сільськогосподарського виробництва (земельні частки - паї) тощо.
Для подання декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік громадянам необхідно звернутись до Ізяславської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області за адресою  30300, Хмельницька область, м. Ізяслав, вул. Незплежності, 43, кабінет № 302, (телефон для довідок - (03852) 4-09-27).

 


 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь