A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Інформація

Під час проведення фактичних перевірок податківцями виявлено півсотні неоформлених найманих працівників

Як зазначають в ГУ ДПС у Хмельницькій області у січні-лютому 2024 року на Хмельниччині проведено 101 результативну фактичну перевірку з питань дотримання роботодавцем законодавства щодо укладення трудового договору, оформлення трудових відносин з працівниками (найманими особами), здійснення фізичною особою підприємницької діяльності без державної реєстрації, за результатами яких виявлено 49 найманих осіб, з якими не оформлено трудові відносини та встановлено 62 фізичні особи, що здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації.

12:22 11.03.2024

Про реєстраційний номер облікової картки платника податків

Ізяславська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що облік фізичних осіб – платників податків ведеться у Державному реєстрі за реєстраційними номерами облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті). Порядок формування реєстраційного номера облікової картки платника податків визначено розділом XIII Положення затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 №822. Відтак, формування реєстраційного номера облікової картки платника податків здійснюється ДПС на підставі відомостей, поданих фізичною особою в Обліковій картці №1ДР. ДПС присвоює Обліковій картці № 1ДР реєстраційний номер облікової картки платника податків, який є порядковим номером реєстрації облікової картки в Державному реєстрі.

10:47 27.02.2024

«Моя податкова» – зручний сервіс та нові можливості для платників податків

Ізяславська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що Державною податковою службою України запроваджено мобільний застосунок «Моя податкова», який є зручним інструментом для отримання громадянами електронних сервісів податкової служби.  

09:12 24.02.2024

До уваги сільськогосподарських товаровиробників

        Головне управління ДПС у Хмельницькій області надає інформацію для сільськогосподарських товаровиробників, які планують набути або підтвердити статус платника єдиного податку четвертої групи на 2024 рік.

15:24 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь